Понеділок, 13.05.2024, 00:58
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 31

Дитяча книга України - духовність кожної родини

У центральній районній бібліотеці для дітей з 27 березня  проходить Тиждень дитячого читання «Дитяча книга України -  духовність кожної родини». В рамках Тижня були проведені цікаві пізнавальні та розважальні масові заходи для дітей різних вікових категорій. Урочисте відкриття Тижня відбулося посвятою першокласників в читачі «Читання – найкраще навчання». Бібліотекарі привітали дітей із святом, познайомили з бібліотекою, провели екскурсію і розповіли про значення книги в житті людини. Діти виступили з віршами та піснями про книгу. Потім урочисто отримали від бібліотекарів книжки та вивчали правила бережливого поводження з книгою.

Продовжився Тиждень ляльковою виставою для учнів 1-Б класу БЗОШ№2. Діти разом з казковими героями «подорожували» королівством Книги. Перешкоджала дітям у цьому Баба Яга, яка ловила Івасика-Телесика та Буратіно. Але діти допомогли їм врятуватися, відповівши на запитання вікторини та відгадавши загадки. Закінчилася подорож зустріччю казкових героїв в королівстві книг, де Королева Книга ознайомила дітей з правилами поводження з книгою і запросила всіх бути активними читачами бібліотеки.

Для учнів 1-5-х класів БЗОШ №2 було проведено театралізоване літературно-музичне свято «Казкова країна мудрої книги». Дійство проходило в театралізованій формі. Перед глядачами ожили герої українських та зарубіжних казок – Котигорошко, Вернидуб, Лікар Айболить, Червона шапочка, Незнайко, Буратіно та інші. Їх ролі виконували учні 5-Б класу. Потім відбулися казково-музичні вікторини «Відгадай героя казки», «В гостях у казки чарівної» та веселі ігри «Збери кошик з квітами», «Хто швидше?». У виконані дітей прозвучали вірші, пісні про книгу та бібліотеку. Ведучими заходу були Усенко Ванесса та Прейс Поліна у ролях Феї Мудрості та Феї Знань, Музичний супровід свята забезпечила вчитель музики Ткаченко Н.В.

 

                           

 

 

Переглядів: 375 | Додав: BRB | Дата: 31.03.2017

Книгоманія - 2017

           22 березня в Улянівській дитячій бібліотеці відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017». Його учасники – учні 6 – 7 класів Улянівського НВК, активні читачі бібліотеки. Зі вступним словом до учасників звернулась бібліотекар дитячої бібліотеки Світлана Володимирівна Лисенко, яка побажала дітям бути наполегливими, любити книгу та перемоги в конкурсі.

          Юні книгомани активно боролися за перемогу в п’яти конкурсних завданнях: «Знавці літератури»; «Літературний бліц»; «Наша Батьківщина – Україна»; вікторина «Подорожуємо Сумщиною» та розповідь – презентація «Моя улюблена книга». Всі учасники були активними, ерудованими та артистичними, а також цікаво та змістовно розповіли про свої улюблені книги.

        Журі у складі: поетеси, члена літературного об’єднання «Вир» Л.І. Лук’янець та завідуючої селищної бібліотеки Н.І. Заровні відзначили за прагнення до перемоги учениць 6 класу: Аню Заровню та Елізабет Кальченко; за ерудицію – учнів 6 класу Максима Буйваленка та Юлію Комарову .

          За результатами першого етапу конкурсу кращими читачами дитячої бібліотеки стали: учень 7 класу Владислав Колос та учениця 6 класу Аня Антонова. Вони продовжать боротьбу за перемогу в другому районному етапі Всеукраїнського конкурсу.

                                                            

           Переможці та учасники конкурсу отримали дипломи, подяки та подарунки. Вітаємо наших переможців та бажаємо успіхів у наступному етапі конкурсу!

                                                    

Переглядів: 375 | Додав: BRB | Дата: 31.03.2017

Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту