Понеділок, 13.05.2024, 03:42
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 23

«Гумористичний літопис» Григорія Єлишевича

        22 березня у читацькій залі центральної районної бібліотеки відбулася зустріч з сумським поетом-гумористом, членом Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України та Асоціації діячів естрадного мистецтва Григорієм Єлишевичем. На свято гумору до книгозбірні завітали: заступник голови Білопільської районної державної адміністрації О.В.Нестерович, заступник голови Білопільської районної ради В.І. Відуєв, працівники культури, освіти, члени районного літературного об’єднання «Вир», користувачі бібліотеки, молодь.

                                             

          Неповторний майстер гумористичного слова презентував свою нову збірку «Гумористичний літопис», яка побачила світ у 2016 році і стала своєрідним підсумком чотирьох десятиліть його творчого шляху. У байках, гуморесках, мініатюрах автор з властивою йому дотепністю показує кумедні випадки з життя земляків, а гострим словом сатирика таврує бюрократизм, соціальну несправедливість, пристосуванство та інші суспільні вади, притаманні тому чи іншому періоду нашої історії на зламі тисячоліть.

        Окрім гумору, гості заходу почули у виконанні Григорія Єлишевича і авторські пісні, які, до речі, із задоволенням виконують і заслужені артисти України – Василь Будянський, Анатолій Костенко, Ігорь Левенець, Лариса Недін.

        А для кращого знайомства з гумористом, ведуча заходу провела коротеньке бліц-інтерв’ю, з якого присутні дізналися і про улюблений колір Григорія Львовича, і найсмачнішу страву, яку колись йому довелося скуштувати, і якості, які найбільше цінує в людях, улюбленого автора, хобі, найбільший успіх та розчарування у житті. Усі бажаючи могли поставити питання, які найбільш їх цікавили.

     На завершення подякували гостю за приємні хвилини спілкування, вручили подарунки та квіти О.В.Нестерович та В.І.Відуєв. Директор Білопільської центральної районної бібліотеки ім.О.Олеся Г.В.Маценко висловила надію, що такі зустрічі стануть доброю традицією.

    

     Зустріч вийшла щирою, теплою, спілкування – цікаве . По закінченню багато учасників заходу придбали книгу «Гумористичний літопис» з автографом Григорія Єлишевича.

     У бібліотеці до цієї зустрічі була підготовлена книжкова інсталяція «Гуморист у бібліотеці» та тематична викладка «Знайомтесь: творчість Г.Єлишевича».

  

Переглядів: 456 | Додав: BRB | Дата: 23.03.2017

Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту