П`ятниця, 26.04.2024, 15:12
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 15

 

Казкова фантазія для дітей

         «Казка вчить, як на світі жить», - говорить народна мудрість. Зустріч з казкою для кожної дитини завжди диво. Калейдоскоп лялькових вистав «Казкова фантазія» об’єднав в центральній дитячій бібліотеці дітей шкіл нашого міста і району. У рамках літньої програми «Канікули з книгою» дітлахи із пришкільних оздоровчих майданчиків Білопільських СШ№1, ЗОШ №2, НВК№3, ЗОШ №5, Ворожбянської ЗОШ №3 мали змогу переглянули лялькові вистави «Давайте з книгами дружити», «Котик і півник». «Червона шапочка», «Солом’яний бичок», «Лисичка та журавель» та багато інших. Під час перегляду вистав малята підказували казковим героям, як вибратися із складної ситуації, відгадували загадки та співали пісні. Весело і радісно почували себе діти в бібліотеці, спілкуючись із казковими персонажами, адже світ казки завжди приваблює своєю таємницею.

    

       Цікаво пройшов бліц-турнір «Казкознавці», під час якого діти взяли участь у розминці «Казкові загадки», конкурсі «Ілюстрація до казки», вікторині «З якої казки?». Під час турніру діти продемонстрували свої знання та бажання читати як можна більше казок, в яких добро завжди перемагає зло. Також учні ознайомились з новими виданнями, серед яких народні казки та казкові твори сучасних українських та зарубіжних письменників.

                                        

        Школярі із оздоровчих майданчиків брали участь у різноманітних заходах, серед яких конкурс на кращого знавця загадок «Треба книги прочитати, щоб загадки відгадати», гра-розфарбовка «Настрій на долонці» та інших. Ми намагаємось зробити дозвілля наших дітей змістовним і цікавим.

       Для тих, хто вперше завітав до книгозбірні були проведені екскурсії бібліотекою «Книжковий дім запрошує» та кскурсії в музей О.Олеся «Знайомство з Олесем». Діти переглядали книжкові виставки, новинки літератури та періодичні видання. В музеї читали вірші поета та знайомились із останніми виданнями його творів.

    

      Канікули продовжуються, тож попереду на дітей чекає багато нового, цікавого і корисного. Ми ставимо за мету – показати дітям, що бібліотека не лише «дім» книг, а й територія захоплюючих і веселих подорожей. Тож, чекаємо зустрічі з Вами!

Переглядів: 386 | Додав: BRB | Дата: 15.06.2018

Через духовність кожної дитини до духовності нації

       Майже щоденно ми звертаємось до Бога з проханням допомогти нам, нашим ближнім, нашій країні. А яке наше особисте ставлення до оточуючих нас людей, тварин, рослин і всього живого? Саме цій темі були присвячені цикл духовних бесід «Сторінками Божого слова», проведений в центральній дитячій бібліотеці для дітей пришкільних оздоровчих майданчиків Білопільських СШ№1, ЗОШ №2. На зустріч був запрошений благочинний Білопільського церковного округу протоієрей Олександр, який провів з дітьми відверту розмову, відповів на чисельні запитання школярів. Під час духовних бесід обговорювались питання про виникнення світу, християнське та загробне життя людини, устрій церковного храму, Божі заповіді та інші. Протоієрей Олександр дав дітям настанови на подальше життя - побажав бути чесними, охайними, гарно вчитись, добре поводити себе з вчителями та друзями, любити і цінувати батьків.

                                       

      Школярі ознайомились з дитячою Біблією, пізнавальною та художньою літературою, періодичними виданнями християнського напрямку, представленими на книжковій виставці «Сторінками Божого слова».

                                                     

Переглядів: 323 | Додав: BRB | Дата: 15.06.2018

Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
Друзі сайту