Четвер, 28.03.2024, 20:12
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 15 » Літній відпочинок
10:44
Літній відпочинок

 

Казкова фантазія для дітей

         «Казка вчить, як на світі жить», - говорить народна мудрість. Зустріч з казкою для кожної дитини завжди диво. Калейдоскоп лялькових вистав «Казкова фантазія» об’єднав в центральній дитячій бібліотеці дітей шкіл нашого міста і району. У рамках літньої програми «Канікули з книгою» дітлахи із пришкільних оздоровчих майданчиків Білопільських СШ№1, ЗОШ №2, НВК№3, ЗОШ №5, Ворожбянської ЗОШ №3 мали змогу переглянули лялькові вистави «Давайте з книгами дружити», «Котик і півник». «Червона шапочка», «Солом’яний бичок», «Лисичка та журавель» та багато інших. Під час перегляду вистав малята підказували казковим героям, як вибратися із складної ситуації, відгадували загадки та співали пісні. Весело і радісно почували себе діти в бібліотеці, спілкуючись із казковими персонажами, адже світ казки завжди приваблює своєю таємницею.

    

       Цікаво пройшов бліц-турнір «Казкознавці», під час якого діти взяли участь у розминці «Казкові загадки», конкурсі «Ілюстрація до казки», вікторині «З якої казки?». Під час турніру діти продемонстрували свої знання та бажання читати як можна більше казок, в яких добро завжди перемагає зло. Також учні ознайомились з новими виданнями, серед яких народні казки та казкові твори сучасних українських та зарубіжних письменників.

                                        

        Школярі із оздоровчих майданчиків брали участь у різноманітних заходах, серед яких конкурс на кращого знавця загадок «Треба книги прочитати, щоб загадки відгадати», гра-розфарбовка «Настрій на долонці» та інших. Ми намагаємось зробити дозвілля наших дітей змістовним і цікавим.

       Для тих, хто вперше завітав до книгозбірні були проведені екскурсії бібліотекою «Книжковий дім запрошує» та кскурсії в музей О.Олеся «Знайомство з Олесем». Діти переглядали книжкові виставки, новинки літератури та періодичні видання. В музеї читали вірші поета та знайомились із останніми виданнями його творів.

    

      Канікули продовжуються, тож попереду на дітей чекає багато нового, цікавого і корисного. Ми ставимо за мету – показати дітям, що бібліотека не лише «дім» книг, а й територія захоплюючих і веселих подорожей. Тож, чекаємо зустрічі з Вами!

Переглядів: 381 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
Друзі сайту