П`ятниця, 26.04.2024, 17:31
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 1 » Міжнародний день захисту дітей
14:45
Міжнародний день захисту дітей

Разом з літечком веселим будемо читати

        Міжнародний день захисту дітей традиційно називають святом дитинства. Святкувати його в центральній дитячій бібліотеці розпочали калейдоскопом лялькових вистав «Театр у бібліотеці», на який завітали діти пришкільного оздоровчого майданчику Білопільського НВК №3. Учнів привітали із Міжнародним днем захисту дітей та початком літніх канікул. Зустріч з ляльковим театром відбулась в ігровій формі. Діти переглянули лялькові вистави «В дружбі з книгою», «Лисиччин подарунок» та інші. Під час лялькового калейдоскопу школярі відгадували загадки, відповідали на запитання вікторин, співали разом із ляльковими героями дитячі пісні.

                  

       В рамках літньої програми «Книги дружать з дітворою» для дітей і дорослих на майданчику біля бібліотеки відбулось відкриття циклу літніх читань «Канікули з книгою». Перехожих приваблювали яскраво оформлені книжкові виставки-інсталяції «Вічне диво - бібліотека», «Мій сонячний дім – це моя Україна», «Канікули з книгою», «Знайомтесь: нові книги». В читальному залі під відкритим небом дошкільнята та діти із пришкільних оздоровчих майданчиків шкіл міста та району залюбки знайомились з найкращими книгами, новинками сучасної дитячої літератури, переглядали періодичні видання. Серед учасників заходу були вихователі, вчителі, батьки та інші перехожі, які зацікавились книжковими інсталяціями. Діти отримали від бібліотекарів книжкові закладки «Хто багато читає, той багато знає» із запрошенням до цікавого читання влітку.

                      

     До Дня захисту дітей на вікнах бібліотеки була оформлена виставка дитячих малюнків «Казкова країна дитинства». В яких вони відобразили країну свого дитинства, бажання жити в мирній, незалежній і заможній державі, бути щасливими і веселими, зростати гідними громадянами своєї батьківщини.

      Для дітей середнього шкільного віку були проведені книжкові поради «Разом з літечком веселим будемо читати» під час яких школярам розповіли про книги сучасних дитячих письменників із серій «Шедеври дитячої літератури рідною мовою», «Дивовижні світи», «12 балів», «Прикольна книжка». Також дітей ознайомили з рекомендаційним списком художньої літератури для літнього читання «Що читати на канікулах».

                                          

    Протягом дня проводились екскурсії по бібліотеці «Книжковий дім запрошує», під час яких дітлахи знайомились з бібліотекою, книжковими виставками «Будинок Знань», «Відкриваємо казкарів Європи», «Ми вчимо англійську» переглядували новинки літератури та періодичних видань «Про все, що цікаве, ми пізнаємо з вами».

                                          

Переглядів: 938 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
Друзі сайту