Понеділок, 06.05.2024, 20:38
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 21

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні

 

        20 лютого вся країна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні — наших мужніх співвітчизників, які віддали життя за свободу й незалежність України, за право свого народу стати рівноправним членом спільноти вільних націй, за демократичні принципи, що гарантують кожній людині повагу до її гідності та можливість вільно жити і розвиватися. Подвиг Небесної Сотні — наша національна гордість і безапеляційний орієнтир — вирвати Україну з чіпких лап ворога та перетворити її на процвітаючу європейську державу.

    Цього дня працівниками центральної районної бібліотеки у територіальному центрі по обслуговуванню пенсіонерів була проведена година пам’яті «Я з Небесної Сотні». Під час заходу бібліотекарі розповіли про доленосні події, які відбулися три роки тому у самому серці України, і сколихнули увесь світ, перемогу Революції Гідності, що зірвала давно виплекані плани Москви щодо упокорення України, поступового перетворення її у підімперську колонію та подальшої експансії. Під час заходу демонструвалися відеоматеріали «Євромайдан. Революція Гідності. Небесна Сотня». По його завершенню учасники поклали квіти на Алеї Слави загиблим Героям АТО.

    

        У центральній дитячій бібліотеці відбулася година-спомин «Небесна Сотня - янголи, які стали історією». Дітям розповіли про самовідданість і жертовність лицарів Майдану, що пробудила патріотичний дух нашого народу та показала усім, що є цінності, дорожчі навіть за власне життя. Учні дізнались про героїв Майдану серед яких наш земляк із Сум Олексій Братушка. Завдяки героїчному вчинку цих людей ми живемо уже в іншій державі, вповні усвідомлюємо себе великим, гордим народом. В пам’ять про загиблих на Майдані прозвучали патріотичні вірші та пісні про Україну. Наприкінці заходу учні ознайомились з літературою та фотовиставкою «Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні».

 

 

Переглядів: 338 | Додав: BRB | Дата: 21.02.2017

Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Погода
Друзі сайту