Понеділок, 06.05.2024, 23:39
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 10

Героїзм захисників аеропорту

         242 дні тривала оборона Донецького аеропорту і стала символом незламності духу українських воїнів. Наші військові робили те, що здавалося б не під силу людині. За це незламних воїнів стали називати "кіборгами". Вони тримали оборону 5 місяців. ... Там, де не витримали метал і бетон, вистояли ці мужні люди...

                                                                    

         9 лютого у центральній районній бібліотеці відбулася година мужності «Героїзм захисників аеропорту». У заході взяли участь голова районної державної адміністрації В.Ф.Верещагін, заступник голови районної державної адміністрації О.В.Нестерович, учасник антитерористичної операції на сході України, захисник Донецького аеропорту, депутат обласної ради Едуард Іванович Пінчук, депутат обласної ради, головний редактор районної газети «Білопільщина» Н.Є.Калініченко, представники засобів масової інформації, вчителі, учні, бібліотекарі загальоосвітніх шкіл міста, користувачі бібліотеки.

                                                                       

         В.Ф.Верещагін у своєму виступі зазаначив, що  Донецький аеропорт став символом мужності, героїзму і відваги українських захисників та наголосив на важливості подвигу «кіборгів» у захисті територіальної цілісності нашої держави. Вони, самі того не розуміючи, написали своєю кров’ю героїчну сторінку сучасної української історії. Адже оборона Донецького аеропорту зупинила просування ворожих військ в західному напрямку.

                                                   

     Едуард Пінчук поділився  спогадами  про захист Донецького аеропорту, розповів про своїх побратимів, прокоментував фото, зроблені після боїв та відео про випробування новітніх набоїв, у яких він брав участь, відповів на питання учасників заходу.

   Наталія Євгенівна Калініченко розповіла історію свого знайомства з «нашим кіборгом», про спільні поїздки до зони АТО, плани на майбутнє.

                                                    

  Протягом заходу присутні переглядали відеоролики про захист  Донецького аеропорту. До уваги користувачів влаштовано виставку  «Пам’ятаємо героїв АТО – захисників Донецького аеропорту».

                                    

 

Переглядів: 504 | Додав: BRB | Дата: 10.02.2017

Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Погода
Друзі сайту