Вівторок, 30.04.2024, 18:26
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень » 01

Свято хранителів Храму Книги

       Є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга. І дарують людям вічну мудрість книг справжні помічники та порадники на шляху до вершин знань, вірні збирачі духовних скарбів – бібліотекарі.

    

       27 вересня бібліотечні працівники району відзначили Всеукраїнський день бібліотек. Привітати служителів Храму Книги з професійним святом завітали заступник голови Білопільської районної державної адміністрації Ольга Нестерович, начальник відділу комунального майна Білопільської районної ради Юлія Іщенко, начальник відділу культури і туризму Світлана Лукова, методист науково-методичної установи «Районний методичний кабінет» відділу освіти Білопільської РДА Оксана Сидоренко, письменник, поет, лауреат літературних премій іван Головченко, читачі,партнери, представники громадськості міста, ветерани бібліотечної справи. Цього дня для бібліотекарів лунало багато теплих слів, як поетичних, так і музичних. Свої пісенні вітання подарували гурт «Лілея» районного будинку культури, Тетяна Сумарокова та молодий бібліотекар Ярослава Моспанова.

    

                                         

       Родзинкою свята стало проведення ігрового шоу «Суперінтуїція». Директор бібліотеки Галина Маценко, керуючись інтуїцією, мала відгадати 10 «незнайомців-бібліотекарів» відповідно до названих категорій. Посмішка не сходила з облич присутніх протягом усієї гри.

       У фойє центральної районної бібліотеки ім. О. Олеся були оформлені стендові презентації «Бібліотека – книжкове відображення Всесвіту», «Життя нашої бібліотеки». На них були представлені матеріали з історії та діяльності Білопільської ЦРБ та бібліотек району, світлини найбільш цікавих масових заходів. Книжкова виставка-інсталяція «Модне читання» включала розділи «Я обираю СуперКнигу», «Нові світи жіночої прози», які знайомили відвідувачів із найкращими творами української, світової літератури для чоловіків та жінок.

       Особливу увагу привертала книжкова експозиція «Подаровані книги». До уваги гостей та всіх користувачів бібліотеки працівниками центральної бібліотеки для дітей була оформлена виставка-подіум, на якій були представлені книжкові інсталяції « Бібліопані», «Ми йдемо в бібліотеку!» , фотоколажі «Бібліотека сьогодні» і «Вічне диво – бібліотека» з фотографіями найбільш цікавих масових заходів, партнерів та друзів бібліотеки. В читальній залі ЦДБ оформлена книжкова інсталяція «Королева Осінь», яка запрошує поринути в чарівний осінній світ читання та фантазії.

                                   

Переглядів: 444 | Додав: BRB | Дата: 01.10.2019

Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода
Друзі сайту