Вівторок, 30.04.2024, 21:16
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 8 » Тиждень бібліотеки
16:16
Тиждень бібліотеки

Тиждень Білопільської центральної районної бібліотеки ім. О. Олеся

(01-07.12.14)

 

         Галерея творчих робіт «Олесь і дитяча творчість» оформлена в читальному залі центральної дитячої бібліотеки  та холі І-го поверху. Галерея представляла колективні та індивідуальні творчі роботи, присвячені 136-й річниці від дня народження видатного поета-земляка  О.Олеся. Серед них – малюнки до творів О.Олеся, стінгазети загальноосвітніх шкіл міста та району, дитячі поробки , тощо.

     творчі роботи 1               творчі роботи4            творчі роботи3

                              творчі роботи2             творчі роботи

         Віртуальну подорож «Білопільщина туристична. Олесевими стежками» проведено в читальній залі центральної районної бібліотеки ім. О. Олеся з учнями старших класів Білопільської ЗОШ-інтернат.  Юнаків та дівчат  познайомили  з цікавими та визначними місцями Білопільського краю, пов’язаними з білопільським періодом життя поета. До заходу влаштовано перегляд літератури «О.Олесь – співець найвищих почуттів», на якому представлено книги, статті з періодичних видань, світлини, матеріали про лауреатів літературної премії ім. О. Олеся різних років.

         Для учнів 6-х класів БЗОШ№2 в центральній дитячій бібліотеці проведено літературно-музичну композицію «Співець краси і сили».

Учасники літ-муз композиції Співець краси і сили

На заході  звучали - громадська лірика, вірші для дітей, пісні на слова поета «Чари ночі», «А вже красне сонечко» та інші. Наприкінці заходу учні переглянули уривок із кінофільму «Гіркий трунок поезії» та книжкову виставку «І голос є, і кобзу маю», які знайомили читачів із творчістю О.Олеся.

         Лялькові вистави за творами О.Олеся «Бабусина пригода», «Івасик-Телесик»  демонструвалися для дошкільнят дитячого садочку «Зірочка».

Юні глядачі лялькових виста

         Поетичний калейдоскоп «Літературна премія ім. О.Олеся» ознайомив учнів 7-Б класу БСШ№1 з творчістю лауреатів літературної премії ім.. О.Олеся Людмили Овдієнко, Юрія Назаренка, Антонії Цвіт, Олекси Ющенка, Олександра Вертіля, Івана Головченка та інших.

         На інформаційній хвилинці «Незабутній Олесь» бібліотечні працівники знайомили відвідувачів бібліотеки з життєвим та творчим шляхом поета-земляка О.Олеся, його творами.

         Літературні читання «Поезія Олеся торкнулася моєї душі»  проведені в читальній залі центральної районної бібліотеки ім. О. Олеся. Користувачі бібліотеки разом з бібліотечними працівниками читали вірші поета, уривки з драматичних творів та оповідань, написані в різні роки його життя. Творчість О.Олеся, його біографія були представлені на книжковій виставці «Співець української землі».

Переглядів: 404 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Друзі сайту