Четвер, 02.05.2024, 07:52
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Семінар - практикум
07:34
Семінар - практикум

«Бібліотекар -  діти: спілкування, взаємодія, співпраця»

            Така була тема семінару – практикуму для бібліотекарів району. Його відкрила Г.В.Маценко – директор Комунального закладу Білопільської районної ради «Білопільська центральна районна бібліотека ім. О.  Олеся». Вона ознайомила присутніх  з новими методичними матеріалами по відзначенню 25-річчя Незалежності України, Дня прапора, протокольним дорученням голови Білопільської районної державної адміністрації та заходами щодо увічнення та вшанування пам’яті загиблих білопільців в антитерористичній операції на сході нашої держави.

            Працівники Білопільської центральної бібліотеки для дітей запропонували колегам-бібліотекарям розглянути питання щодо патріотичного та правового  виховання  читачів-дітей та підлітків , а також впровадження в практику роботи традиційних і інноваційних форм масової роботи. Потім відбувся  ярмарок бібліотечних ідей «Бібліотекар-професіонал рекомендує». Бібліотекарі  Шкуратівської, Жовтневої та Павлівської  сільських бібліотек Кальченко Т., Колмикова А., Міщенко Г. поділилися  досвідом роботи та  своїми творчими здобутками по роботі з дітьми та молоддю.Головна рекомендація  учасників ярмарку – залучити більше користувачів до читання та відвідування бібліотек. Для цього необхідно творчо  підходити до втілення цієї задачі : створювати в бібліотеках клуби за самими вибагливими інтересами, проводити молодіжні вечори, конкурси, дискусійні заходи, тощо.

                

   Цікавим і повчальним було практичне завдання : участь у показовому масовому заході -   літературній мандрівці  «В казковий світ дитинства видатних людей» 

      В роботі семінару взяла участь завідувачка сектором культури Білопільської районної державної адміністрації С.В. Лукова. Вона  підвела підсумки зібрання , наголосивши на  актуальних  питаннях  роботи  закладів культури району : підготовці  до роботи в осінньо-зимовий період, благоустрій територій, забезпечення бібліотек вогнегасниками .

                  

Переглядів: 345 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Друзі сайту