Четвер, 02.05.2024, 09:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Подаруй бібліотеці книгу
08:51
Подаруй бібліотеці книгу

Не втомлюйтесь робити добро!

          З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником.  Століттями ці пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці. Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, сьогодні бібліотеки   не в змозі в повній мірі  поповнювати бібліотечні фонди новими книжками та періодичними виданнями.

        Вже не перший рік в бібліотечних закладах району  проводиться  акція «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». Адже в кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо  поділитись ними з іншими  людьми, які захоплюються читанням. Здавалось  би  важко  в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що на  Білопільщині так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Тільки за минулий рік  бібліотеками  району отримано в дарунок       1230 примірників книг на суму 9500 грн.

          Серед меценатів районної бібліотеки -  жителька міста Білопілля  Людмила Михайлівна Красногорєлка.

Фотографія 1

Як говорить Людмила Михайлівна, - читати любила завжди і як тільки з’являлася можливість купувала книги для власної бібліотеки. І хоча праця на Білопільському машинобудівному заводі була не з легких, вона завжди заходила час для читання. Після роботи, залагодивши домашні справи, Людмила Михайлівна розпочинала знайомства з новою книгою.   Вже перебуваючи на заслуженому відпочинку жінка  стала активним передплатником  «Книжкового клубу сімейного дозвілля». І ось відтепер ці книги стануть доступними і для користувачів нашої бібліотеки. Лише за минулий рік Людмила Михайлівна подарувала бібліотеці близько 300 книг у відмінному стані і популярних серед читачів.  І ось в січні знову подарунок від Красногорєлки Л.М. – 130 книг класичної зарубіжної літератури  та художньої літератури для дозвілля.  Колектив Білопільської центральної  районної бібліотеки щиро вдячний Людмилі Михайлівні за безцінний дарунок та добру справу.

         2016 рік оголошений в Україні  роком англійської мови і в  бібліотеках району проводиться бібліотечна акція «Подаруй бібліотеці книгу на англійській мові». При юнацькі кафедрі центральної районної бібліотеки планується створити English – фонд, в якому будуть зібрані книги англійською мовою, аудіокниги, англомовні фільми, фонотека англійських пісень  та інше. Продовжує діяти і Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»

         Шановні друзі! Не викидайте книги на смітник, не залишайте їх стояти «мертвим капіталом», вони ще можуть знадобитися іншим. Подаруйте книгам другий шанс – віддайте їх до бібліотеки. Долучіться до доброї справи, згадайте відому мудрість - «книга - найкращий подарунок» і зробіть свій власний дарунок читачам наших  бібліотек. 

          Не втомлюйтеся  робити добро!

 

Переглядів: 383 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Погода
Друзі сайту