Вівторок, 30.04.2024, 13:08
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 28 » Новорічно-різдвяні свята в бібліотеках району
14:34
Новорічно-різдвяні свята в бібліотеках району

Новорічно-Різдвяні свята в бібліотеках району

         Під час зимових шкільних канікул  бібліотеками проведено новорічні ранки, вистави для дітей, театралізовані постановки,  новорічно-розважальні програми, пізнавальні, виховні заходи, інформаційні години, виставки дитячого малюнка,  вікторини, конкурси загадок, конкурси на кращу прикрасу для новорічних ялинок тощо.              

         Цикл Новорічно-Різдвяних  свят в районі традиційно  розпочинається заходами до Дня Святого Миколая.   19 грудня в рамках клубу «Жіночі розмови», що діє при центральній районній бібліотеці буде проведена благодійна акція членів клубу та працівників районної бібліотеки «Миколай іде - подарунки несе» для хворих дітей дитячого відділення Комунального закладу  «Центральна районна лікарня».  Діти  переглянули  снігову скриньку лялькових вистав, представлену ляльковим театром «Буратино» центральної районної бібліотеки для дітей. Пацієнтам дитячого відділення були вручені солодкі подарунки.

Бібліотечна благодійна акція Миколай іде - подарунки несе...

       Конкурс новорічних саморобок «Ялинкові прикраси власноруч» проведений   серед читачів молодшого шкільного віку бібліотек району. Діти представили на конкурс новорічні саморобки, виготовлені з паперу, тканини, цукерок, макаронів, пап’є-маше, пластиліну, тощо. Всі ялинкові прикраси представлені на виставці новорічних саморобок в читальному залі ЦДБ.

Конкурс загадок «Сніжинкова розважалочка», урок народознавства «Різдвяна зірка засіяла»  проведено в центральній районній дитячій бібліотеці для читачів молодшого шкільного віку.

         В читальній залі центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся до Різдвяних свят проведено конкурс знавців різдвяних традицій. Учасники конкурсу відповідали на запитання про новорічно-різдвяні свята, обрядові страви, народні прикмети та гадання. Переможці  отримали призи.

      Працівники ЦРБ та ЦДБ взяли участь в новорічних ранках, які проводилися  для дітей-інвалідів, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт району.

         Цікаво пройшли новорічні заходи у Верхосульській, Улянівській, Вирівській, Коршачинській, Шкуратівській, Тучненській, Марківській,  І Павлівській, Товстянській сільських бібліотеках. На час свят приміщення бібліотек були прикрашені ялинками, новорічними гірляндами та саморобками. 

                  Новорічні свята в Товстянській сільській бібліотеці            Щедрувальники в Ганнівській Вирівській сільській бібліотеці 

                          Товстянська сільська бібліотека                    Ганнівська Вирівська сільська бібліотека 

                                                     Попіль Т.Л. Бібліотекар Гуринівської сільської бібліотеки...

                                                             Попіль Т.Л. бібліотекар Гуринівської сільської бібліотеки

                                                                     серед учасників новорічно-різдвяних заходів

         Свято-розвага «У Миколая в торбинці найкращі гостинці» було проведено для наймолодших читачів у Верхосульській сільській бібліотеці.  Святий Миколай разом із казковими героями привітав дітлахів зі святом. Потім всі малюки брали участь у іграх та вікторинах. На завершенні казкового дійства діти отримали  смачні гостинці та солодкі подарунки.

Верхосулка Святий Микколай2014

         В Климівській міській бібліотеці народознавча світлиця гостинно приймала читачів, де традиційно на столах, покритих скатертиною стояли українські страви. Дітей вітали Святий Миколай, Дід Мороз, Снігуронька та літературні герої, які разом з дітьми співали пісень, новорічних щедрівок, колядок.

         Спільно з учасниками художньої самодіяльності, СБК, клубів, бібліотечні працівники брали активну участь у щедрівках, колядках, новорічних вітаннях жителів населених пунктів району.

Переглядів: 4234 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Друзі сайту