Неділя, 05.05.2024, 07:40
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 19 » Міжнародний день сім’ї
07:44
Міжнародний день сім’ї

У колі спілкування – родини.

         У травні, коли пробуджується від сну природа, коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить найпрекрасніші свята на землі – це День матері  і  Міжнародний день сім’ї. Ці свята найбільш зворушливі для серця, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, а щасливі діти ростуть тільки в дружній сім’ї!

 У сім’ї діти вчаться добру, вчаться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

         15 травня,  в Міжнародний день сім’ї  колектив Білопільської центральної районної бібліотеки імені О.Олеся організував коло спілкування для багатодітних, опікунських родин, родин, які є  активними користувачами бібліотеки, матерів, бабусь, дідусів. В ході заходу представники родин Грищенків, Петрових, Акіншиних, Безуглих, Хлипуненків, Терещенків, Лабунець, Білоусів, Євтушенків, Костюченків, Гурин, Чепуренків, Маценків розповідали як виховують своїх дітей, про їхні проблеми, сімейні традиції.

P1730998     

Майже дві години велася щира і цікава розмова про  життя і долю, про найважливіше у житті кожної людини – сім’ю, родину. Їх великий життєвий досвід підтверджує, що родина відіграє важливу роль в житті людини, допомагає у спільній справі виховання наших дітей гідними членами суспільства, великої української родини.

 Готуючись до цієї зустрічі, працівники бібліотеки дізналися багато цікавого про запрошені родини, сім’ї, добрих і люблячих батьків. Особливої уваги і шани заслуговують ті батьки, які взяли на себе святий обов’язок виховувати дітей, що залишились без батьківського піклування.

З родиною Грищенків                 P1730980

            В Білопільському районі вже створені та діють сім прийомних родин та один дитячий будинок, в яких виховується 26 посиротілих дітей. В кожної родини своя історія, своє життя та об’єднує їх спільна мета – виховати дітей у повній батьківській любові і доброті. Саме так виховують своїх дітей подружжя Грищенків, Петрових, родини опікунів Безуглугого Миколи  Васильовича, та Акіншина Валерія Сергійовича.

На  зустрічі були присутні заступник голови Білопільської  районної державної адміністрації Віта Іванівна Корнієнко, голова Білопільської районної ради Валерій Олександрович Лютий, заступник голови Білопільської  районної ради Юрій Віталійович Чібарь. Вони привітали представників сімей зі святом та   вручили подарунки – книги та квіти.

P1730974

Музичні вітання присутнім на заході дарували  учасники художньої самодіяльності  та члени родини Терещенків – Альона та Каріна Моїсеєнко

P1730984

Переглядів: 430 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Друзі сайту