Неділя, 28.04.2024, 21:00
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 7 » Кращий бібліотекар 2014 року
11:30
Кращий бібліотекар 2014 року

Кращий бібліотекар 2014 року.

         З метою підвищення професійної компетентності та соціальної значущості професії бібліотекаря в суспільстві, сприяння подальшому професійному розвитку бібліотекарів, збереження кадрового потенціалу бібліотек, поширення та впровадження досвіду роботи кращих бібліотекарів району, підвищення престижу бібліотекаря  протягом 2014 року адміністрацією КЗ БРР «Білопільська центральна районна бібліотека ім. О.Олеся» спільно з профспілковим комітетом бібліотечних працівників району було проведено районний професійний огляд - конкурс «Кращий  бібліотекар 2014 року». За підсумками конкурсу були визначені переможці, які показали високі досягнення у професійній діяльності та належний рівень професійної компетентності.

           В номінації «Бібліоуспіх»  перемогу здобула бібліотекар  Улянівської  міської бібліотеки 

Заровня Наталія Іванівна.  

Ул Заровня

За роки своєї роботи в культурі і на бібліотечній ниві  Наталія Іванівна  досягла значних успіхів. Вона професіонал, завжди іде в ногу з часом, гарно малює, самостійно займається оформленням бібліотечного простору, одна з перших опанувала комп’ютерну майстерність, її вишивка полонить серця не тільки домашніх, односельців, а і жителів району.  Вона вміє знайти спільну мову і  з дітьми,  і з  молоддю,  і з людьми старшого віку. Не випадково, що саме  улянівська родина Лук’янців   стала переможцем районного конкурсу на кращу читаючу сім’ю «Читаю я, читає вся моя сім’я». А ще Наталія Іванівна  на громадських засадах завідує музеєм бойової і трудової слави і проводить цікаві екскурсії з історії селища Улянівка.

           «Спеціаліст на всі 100%». В цій номінації перемогла

Литвиненко Олена Романівна, заступник директора по роботі з дітьми.

Литвиненко

Це багатогранний за своєю вдачею, талантами, здібностями, справами фахівець бібліотечної справи. Центральна районна бібліотека для дітей, яку вона очолює являється однією з кращих бібліотек області. Досвід її роботи неодноразово узагальнювався працівниками обласних бібліотек. Говорять,  якщо людина талановита, то талановита у всьому. Олена Романівна  пише вірші, вишиває, має талант і до малювання, проводить для юних користувачів та працівників бібліотек майстер-класи з писанкарства.

         Колектив Жовтневої бібліотеки  Шубенко Любов Миколаївна та Колмикова Антоніна Григорівна виборов перемогу в номінації «Відданість своїй справі».

           Шубенко                       Колмикова

Любов Миколаївна та  Антоніна Григорівна мають  73-річний загальний стаж бібліотечної роботи. 1 жовтня  минуло 40 років від тоді як зовсім юна молода дівчина  Люба переступила поріг Жовтневої міської бібліотеки і залишилася тут назавжди. Під її керівництвом бібліотека завжди була однією з кращих в області. На 7 років пізніше,  після закінчення Сумського культурно-освітнього училища прийшла працювати до бібліотеки і Антоніна Григорівна. І ось уже 33 роки вона незмінний бібліотекар дитячої кімнати бібліотеки, яка обслуговує більше як 500 дітей.

          Попіль Тетяна Леонідівна , бібліотекар Гуринівської сілької бібліотеки стала

                 переможецем в номінації «Талант дарую людям».

Попіль

Талант Тетяни  Леонідівни, як справжній талант, від бога. Ми неодноразово захоплювалися її талантами. І тоді , коли проводили семінар-практикум на базі  Гуринівської  бібліотеки,  коли гурток «Умілі руки», що працює при бібліотеці  майже щорічно виборював призові місця у  відкритому літературно-мистецькому конкурсі для дітей та молоді ім. О.Олеся «…І розітнувсь мій перший спів…» Роботами Тетяни Леонідовни та її гуртківців захоплюється не лише район і область, а і Київ.       Протягом 2013 року читачі бібліотек Білопільського району брали участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше».    4 роботи наших переможців обласного туру конкурсу взяли участь у Всеукраїнському турі, який проводився напередодні Дня Святого Миколая в Києві. Серед 249 робіт переможців обласних турів 1 місце зайняла книжка-саморобка «Дивограй» - колективна робота членів гуртка «Умілі руки» маленької сільської бібліотеки з Гуринівки.  Ми щиро вдячні Тетяні Леонідівні за її працю, за її талант, який вона дарує дітям і всім нам.

         В номінації «Бібліотечна майстриня» перемогла

Бербушенко Тетяна Василівна, бібліотекар Кошачинської сільської бібліотеки.

Бербушенко

Її ім’я добре відоме серед майстринь-вишивальниць Білопільського району, чиї роботи неодноразово демонструвалися на районних та обласних виставках.  Вона вже професійно проводить майстер-класи  як для своїх читачів, колег,  так і для відвідувачів районних та обласних виставок.

Майстерність Тетяни Василівни проявляється не лише у вишиванні,  вона і чудова бібліотечна господиня. В бібліотеці завжди чисто і затишно, а в куточку народознавства щоразу можна побачити нові вишивки, серед яких і її роботи . Свою майстерність вишивальниці Тетяна Василівна використовує і в бібліотечній роботі: в організації масових заходів, залученні до бібліотеки нових користувачів.

                   Номінація «Бібліотечний соловейко» ще раз  підтверджує, що бібліотечні працівники мають багато талантів. А щире слово, гарна пісня у виконанні бібліотекаря – це вже 50 відсотків успіху в нашій бібліотечній справі, у проведенні масових заходів.   В цій номінації перемогу здобула  Скрипченко Марія Василівна, бібліотекар Сергіївської сільської б-ки. Як істинний бібліотекар, працівник культури на селі,  вона не лише  сама бере активну участь у громадському житті села,  в концертних програмах, а постійно залучає до цього  свою родину – чоловіка, доньку.

Скрипченко

         Шановні колеги, щиро вітаю Вас з перемогою!    Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, добра і любові, нових  творчих успіхів, невичерпної наснаги. Нехай доля посилає Вам добро і щастя,  а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

                                                       Наталія Клепальська, завідуюча  відділом 

                                                       організаційно-методичної та довідково-                

                                                       бібліографічної роботи ЦРБ

Переглядів: 1357 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту