Понеділок, 29.04.2024, 09:15
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Громада. Влада. Бібліотека
15:48
Громада. Влада. Бібліотека

«Громада. Влада. Бібліотека.»

Під такою назвою з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в читальній залі центральної районної бібліотеки ім.. О.Олеся відбувся  круглий стіл за участю керівників району, громадських організацій, установ та бібліотечних працівників району. Про основні аспекти діяльності бібліотек району розповіла в своєму виступі директор ЦРБ Г.В. Маценко. Вона наголосила на ролі бібліотек в у взаємодії  громади та місцевих органів влади.

Круглий стіл Громада. Влада.Бібліотека.

 З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації І.М.Місюра.   Іван Миколайович наголосив на важливості подальшого розвитку бібліотечної справи, як запоруки високої якості освіти, ефективного розвитку всього суспільства. Він побажав бібліотекарям  натхнення і творчих звершень, міцного здоров’я і миру, вручив грамоти районної державної адміністрації, управління культури Сумської обласної державної адміністрації, подяки  районної ради.

Про важливу роль бібліотек в житті суспільства говорили начальник відділу культури  С.В.Лукова, представник відділу освіти Н.М.Дегтярьова, письменник Іван Головченко, голова літературного об’єднання «Вир» Л.І. Калиновська, завідуюча Жовтневою міською бібліотекою Л.М.Шубенко, бібліотекар Улянівської міської бібліотеки Заровня Н.І., бібліотекар Гуринівської сільської бібліотеки Попіль Т.Л. та ін..

Колегіальним рішенням учасників круглого столу  були зібрані кошти в сумі 1600 грн. для сина бібліотекаря Терещенківської сільської бібліотеки Полосіної О.Г., який бере участь  в антитерористичній операції на Сході України.

    Під час проведення круглого столу були підведені підсумки професійного конкурсу «Кращий бібліотекар 2014 року» та вручені дипломи переможцям в 6 номінаціях, а саме: Заровні Наталії Іванівні, бібліотекарю Улянівської міської бібліотеки в номінації «Бібліоуспіх», Литвиненко Олені Романівні, заступнику директора ЦРБ в номінації «Спеціаліст на всі 100%», колективу Жовтневої бібліотеки в номінації «Відданість своїй справі»,  Попіль Тетяні Леонідівні, бібліотекарю Гуринівської сільської бібліотеки в номінації «Талант дарую людям», Бербушенко Тетяні Василівні, бібліотекарю Кошачинської сільської бібліотеки  в номінації «Бібліотечна майстриня», Скрипченко Марії Василівні, бібліотекарю Сергіївської сільської бібліотеки  в номінації «Бібліотечний соловейко»

 

Переглядів: 556 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту