П`ятниця, 03.05.2024, 02:46
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 7 » До Дня Збройних Сил України
12:47
До Дня Збройних Сил України

 На варті рідної землі

 

         6 грудня Україна святкує День Збройних сил України.  

       З цієї нагоди у читальній залі Білопільської центральної районної бібліотеки ім.О.Олеся відбувся урок мужності «На варті рідної землі». У заході взяли участь заступник голови Білопільської районної державної адміністрації О.В.Нестерович, заступник голови Білопільської районної ради В.І.Відуєв, воїни АТО В.В.Одненко, М.С.Буряченко, користувачі бібліотеки, учнівська молодь міста.

                                              

     Привітавши присутніх зі святом, Ольга Володимирівна Нестерович наголосила, що боєздатні Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах. «Воїни Збройних Сил України продовжують славні бойові традиції козацьких нащадків, ветеранів Другої світової війни, воїнів-афганців, примножують їх у нових історичних умовах», - додав Володимир Іванович Відуєв.

   Запрошені воїни АТО Віталій Васильович Одненко та Микола Сергійович Буряченко розповіли присутнім про те, як потрапили на передову, свої воєнні будні, військову техніку.  Їх виступи доповнювалися показом світлин із території бойових дій, військової техніки.

                                                

    Не могли не згадати і тих, хто не повернувся живим додому із зони антитерористичної операції. 12 загиблих воїнів-земляків назвали поіменно та вшанували хвилиною мовчання.

     Яскравим доповненням заходу стали відеоролики про українську армію, що транслювалися протягом усього свята.

     На знак шани і вдячності тим, хто захищав нашу свободу і незалежність, учасники поклали квіти до меморіалів загиблим воїнам, воїнам афганцям та героям АТО.

                                               

Переглядів: 768 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Друзі сайту