Неділя, 28.04.2024, 22:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 29 » Бібліотекарі - ювіляри 2014 року
17:13
Бібліотекарі - ювіляри 2014 року

Бібліотекарі - ювіляри 2014 року

collage_photocat

         Багатий, чистий світ краси і мудрості  дарують  користувачам бібліотекарі. Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, — що може бути достойнішим?  Сьогодні ми вітаємо своїх колег - талановитих, досвідчених, кваліфікованих спеціалістів, безмежно відданих своїй справі з ювілейними днями народження.

            Свій 55-річний ювілей  в 2014 році відзначили бібліотекар Воронівської сільської бібліотеки Заїка А.В., бібліотекар Ворожбянської  міської бібліотеки №1 Третяк Г.В., бібліотекар відділу використання єдиного книжкового фонду ЦРБ Третяк Л.М.  Багато років років віддала кожна з них  розбудові бібліотечної справи на Білопільщині, безкорисливому, щедрому  служінню суспільству, читачеві. Алла Василівна Заїка очолює єдину в районі бібліотеку сімейного читання,  Любов Миколаїна  Третяк – фонд «Читацька ініціатива», який користується великою популярністю серед користувачів району. Читачі Ворожбянської міської бібліотеки, якою завідує Галина Василівна Третяк щороку виходять переможцями Всеукраїнських, обласних, районних конкурсів. В бібліотеках, де вони працюють завжди затишно, чисто, особливу увагу привертають книжкові виставки, а працівник огорнутий аурою добра і душевного тепла.

         Добре і щедре серце, а ще уміння, бажання, винахідливість потрібно мати бібліотечним працівникам, які працюють з дітьми. Це так важливо – підібрати ключик до дитячих сердець, зробити так, щоб кожне відвідування в бібліотеку стало мандрівкою в казку, в далекі, таємничі світи. Саме таким працівником є   наша наступна ювілярка – Литвиненко Олена Романівна, заступник директора по роботі з дітьми, багатогранний за своєю вдачею, талантами, здібностями, справами фахівець бібліотечної справи.

 Центральна районна бібліотека для дітей, яку вона очолює являється однією з кращих бібліотек області. Досвід її роботи неодноразово узагальнювався працівниками обласних бібліотек. Говорять,  якщо людина талановита, то талановита у всьому. Олена Романівна  пише вірші, вишиває, має талант і до малювання, проводить для юних користувачів та працівників бібліотек майстер-класи з писанкарства.

         За всіх часів в усіх народів понад усе цінувалися вміння, професійна майстерність. Хороший бібліотекар має бути компетентним і в книжках і в людях.  Головне, щоб  читачі не покидали бібліотеку з почуттями розчарування чи невдоволення.  Ці слова про Кальченко Тетяну Андріївну, бібліотекаря Шкуратівської сільської бібліотеки. 11 вересня вона відзначила свій 45-річний ювілей. Багато вже зроблено і неменше ще попереду. Відкрийте двері Шкуратівської бібліотеки і потрапите в справжню казку. Все тут зроблено умілими руками господині. Кожен читач знайде для себе цікавий матеріал, книгу на книжковій виставці, отримає пораду фахівця, підтримку доброї, щирої людини. А ще, всіх, хто хоч раз побував у цій бібліотеці зачаровують  своєю красою українські вишиті рушники, сорочки, простирадла,  серветки, якими уквітчаний краєзнавчий куточок бібліотеки.

Для Тетяни Андріївни її професія – це не просто робота, це поклик душі.

         Багато теплих слів хочеться сказати і в адресу наймолодшої ювілярки   - Циганенко Людмили Михайлівни, бібліотекаря Супрунівської сільської бібліотеки. Цю симпатичну, скромну дівчину люблять і поважають односельці, колеги. Привітна, завжди зібрана, уважна книжкова господиня знаходить для кожного особливі слова, відомі тільки їй доріжки до сердець односельців, подруг, колег. Для неї важливо, щоб читачі, вийшовши з книгозбірні, винесли у душі щось нове для себе й ділилися набутим з іншими.

         25 жовтня  ювілейний день народження  буде відзначати завідуюча Товстянською сільською бібліотеко Холявка Л.І.Завдяки невичерпній творчій енергії, професіоналізму Любов Іванівни Товстянська сільська бібліотека завжди була однією з найкращих бібліотек не лише району, а і області. 30 років віддано бібліотечній роботі, багато  цікавих справ започатковано. Досвід, професіоналізм і безмежна відданість улюбленій роботі Любов Іванівни викликає захоплення і повагу у  всіх, хто її знає.

         Кожним днем  роботи наші ювілярки доводять свою необхідність, безкорисливо дарують людям чистий світ краси і мудрості. Відділ культури, дирекція КЗ БРР «Білопільська центральна районна бібліотека», профспілка бібліотечних працівників району  зичать  колегам  міцного здоров'я, довголіття,  родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтримки. Нехай доля посилає Вам добро і щастя,  а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

Нехай любов до книги, бібліотеки завжди залишається для вас провідною зорею на професійному шляху.                      

Н.Клепальська, голова профкому                   

бібліотечних працівників району

Переглядів: 480 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Друзі сайту