Вівторок, 16.04.2024, 07:39
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 29 » Засідання журі конкурсу ім.О.Олеся
14:50
Засідання журі конкурсу ім.О.Олеся

Визначили переможців

 

         28 листопада відбулося засідання журі щорічного відкритого літературно-мистецького конкурсу для дітей та молоді імені О Олеся «…І розітнувсь мій перший спів…». Цьогоріч участь в конкурсі взяло 84 конкурсанти з Білопільського та Ямпільського районів. З них 29 учасників у номінації «Кращий літературний твір українською мовою» та 55 – «Кращий мистецький твір». Загалом на розсуд журі представлено 312 робіт.

      Заступник голови районної державної адміністрації, член журі О.В.Нестерович підкреслила, що надзвичайно важливо, коли творчість конкурсантів перекликається з творчістю О.Олеся, який понад усе любив Україну і все життя прагнув бачити її вільною і незалежною. Вона також запевнила, що районна державна адміністрація та районна рада і надалі буде підтримувати учасників конкурсу.

                                          

      Юні поети та прозаїки вразили організаторів конкурсу широкою тематичною амплітудою своїх літературних доробків. Так, за словами голови районного літературного об’єднання «Вир» Людмили Калиновської, приємно, коли діти та молодь не стоять осторонь доленосних подій, які відбуваються у нашій країні, та висловлюють свою думку з приводу війни на Сході та складних життєвих реалій сьогодення.

                                              

       Живопис, графіка, квілінг, вишивка бісером, нитками, стрічками, ляльки-мотанки, вироби із солоного тіста і, навіть зовсім нова для нас енкаустика – це далеко не повний перелік всього, що цьогоріч довелося розглядати журі конкурсу. Їм довелося не легко, адже кожен з учасників представляв не лише себе, а й свій навчальний заклад чи сільську раду, місто чи район.

    

        Після кількагодинної наради переможці визначені.

      У номінації «Кращий літературний твір українською мовою» вікова категорія 9 – 14 років І місце виборола Скурихіна Олена (9 років, м.Ворожба), ІІ місце – Скоробагатько Еліна (14 років, с.Шкуратівка), ІІІ місце – Василенко Едуард (11 років, м.Ворожба).

        У віковій категорії 15 – 21 рік І місце отримала Сіденко Катерина (16 років, с. Ганнівка-Тернівська), ІІ місце – Сидоренко Тетяна (15 років, м.Білопілля), ІІІ місце – Скалова Дар’я (16 років, Ямпільський район, с.Воздвиженське).

        У номінації «Кращий мистецький твір» вікова категорія 9 – 14 років І місце виборола Пилипенко Тетяна (14 років, м.Білопілля), ІІ місце – Воротинцева Мілана (10 років, м.Білопілля), ІІІ місце – Соболь Вікторія (11 років, сел. Улянівка).

         У віковій категорії 15 – 21 рік І місце отримала Семенюта Христина (15 років. м.Ворожба), ІІ місце – Захарченко Владислава (15 років, м.Ворожба), ІІІ місце – Лабунець Дмитро (17 років, м.Білопілля).

      Крім цього заохочувальними преміями та подяками відзначили гурток «Художня вишивка» Ямпільського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Тачкова Антоніна Іванівна), Бондаренко Марію (15 років, м.Білопілля), Білоуса Дмитра (12 років, м.Білопілля), Коробкіну Регіну (21 рік, с.Рижівка).

      Вітаємо переможців конкурсу! Бажаємо невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку рідних і друзів, а творча діяльність буде сповнена задоволення і яскравих перемог. Нових Вам щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг!

         Нагородження переможців відбудеться 5 грудня під час урочистостей з нагоди 139-ї річниці з дня народження Олександра Олеся.

 

 

Переглядів: 361 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Друзі сайту