Четвер, 28.03.2024, 17:53
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Творча зустріч
09:02
Творча зустріч

Творчий круїз митця

 

      «О земле рідна, хто без тебе я» - ця фраза червоною ниточкою проходить через усю творчість талановитого поета, письменника, журналіста, композитора, лауреата літературних премій імені Андрія Головка та Олександра Олеся Івана Петровича Головченка.

        Твори митця пронизані пекучим болем за рідну землю, сьогодення українського села та держави в цілому. Його тривога за долю країни непідробна, і не мітингова. Вона – справжня, виболена та вистраждана. Це відчувається на рівні слова, бо в усьому можна злукавити, тільки не в поезії, не в музиці, які відразу ж просвічують душу наскрізь, як рентген. Переконатися у справжності та непідробності почуттів Івана Петровича мали змогу поціновувачі його таланту, жителі Ободів, Павлівок та Гуринівки 24 жовтня на творчій зустрічі з митцем.

                                             

       До сільських будинків культури цього дня зійшлися не лише прихильники Івана Петровича Головченка, що вже прочитали не одну його книгу, а й ті, для кого знайомство з автором та його творчістю відбулося вперше. Проте усіх глядачів цього дня обєднали непереможна сила слова та непоборна сила духу письменника.

    

                                                        

        Крім того, приємним сюрпризом для всіх стала презентація нової книги митця, вже чотирнадцятої у його творчому доробку – «На межі». Вірші цієї збірки торкаються глибинних, часом глибоко захованих від сторонніх, почуттів і відчуттів. Гнівно таврують лицемірство, брутальні та ниці прояви. Оспівують щирість, чесність і любов. Славлять патріотизм та відданість землі, де народилися і живемо.

       Присутні із захопленням сприймали монологи автора, зі сльозами на очах слухали його поезію та пісні. Кожна пауза автора заповнювалася бурхливими оплесками. Творча зустріч пройшла «на одному диханні», а вдячні глядачі щиро дякували письменнику, поету - земляку за зворушливі, прекрасні хвилини спілкування та подаровані бібліотекам книги.

                                                       

Переглядів: 366 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода
Друзі сайту