П`ятниця, 19.04.2024, 13:09
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 26 » Тиждень дитячого читання
09:21
Тиждень дитячого читання

«Книжок країна чарівна чекає на гостини»

 

     Під таким гаслом з 19 по 25 березня відбувся Всеукраїнський тиждень дитячого читання в центральній дитячій бібліотеці, у рамках якого для наших користувачів були проведені різноманітні масові заходи, під час яких вони знайомились з новими виданнями, розповідали про улюблені книжки, читали вірші, відгадували загадки, доповнювали прислів’я та приказки, брали участь у вікторинах, іграх, конкурсах.

     Святкова виставка-подорож «Барвистий цвіт дитячої книги», оформлена до Тижня дитячого читання запрошувала здійснити мандрівку у книжковий світ та познайомитись із кращими зразками сучасної дитячої літератури українських та зарубіжних авторів.

                                             

       Посвята в читачі «Книжковий дім запрошує»  проведена для учнів 1-А класу БЗОШ №2. Дітей урочисто привітали зі вступом в сім’ю користувачів бібліотеки. Кращі читачі класу В.Пономаренко, Г.Сєрих, В.Потьомкіна, Т.Гевліч, А.Колешко, які відвідують бібліотеку з дошкільного віку, оголошують «Обіцянку юного читача». Для першокласників була проведена екскурсія, під час якої діти ознайомились із бібліотекою та книжковими виставками, переглянули новинки дитячої літератури. Звучали вірші та пісні про книгу і бібліотеку. Від бібліотекарів першокласники урочисто отримали книжки.

   

       У ляльковій вітальні дивились інтерактивну виставу «Книги дружать з дітворою». Під час подорожі цікавим світом дитячої книги, юні глядачі мандрували разом із ляльковими героями відомих казок. Королева Книга ознайомила дітей із Книжковим Королівством, в якому відбувалися цікаві події між хлопчиком-читачем, Бабою Ягою, Івасиком-Телесиком, Айболітом, Зайчиком та Буратіно. Діти допомогли ляльковим героям подолати хитрощі Баби Яги, відповівши на запитання вікторини та відгадавши загадки.

                                            

      Театралізоване літературно-музичне свято «Мудрість української книги» пройшло цікаво, зібрало багато шанувальників книги та читання. Присутніх на святі - учнів 5-6 класів бібліотекарі привітали зі святом книги, побажали шанувати, берегти, любити книжки, пізнавати все нове і цікаве. Театралізоване свято розпочалося піснею «Тиждень книги». Ведуча заходу Аня Комісаренко розповіла про історію створення книги. Потім запросила до подорожі в чудову Книжкову країну, де перед глядачами ожили герої відомих казок – Котигорошко, Івасик-Телесик, Попелюшка, Королева Книга та інші. Їх ролі виконували учні 6-А класу, які показали чудову інсценізацію. Присутні на святі взяли участь у вікторині «Сторінками улюблених книжок», конкурсі «Продовж прислів’я про книгу», декламували вірші та співали пісні на честь її Величності Книги.

   

   

     Висловлюємо щиру вдячність вірним друзям бібліотеки, вчителям Білопільської ЗОШ№2 Н.В.Ткаченко, Т.М. Кузнецовій, Н.П.Шкарупі, Ю.С.Єрмолаєвій в організації і проведенні тижня.

         Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилася дружба з книгами. Любіть та цінуйте книгу, читайте та відкривайте для себе нових героїв, цікаві історії та можливість пізнати навколишній світ!

 

 

Переглядів: 409 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Друзі сайту