П`ятниця, 19.04.2024, 07:04
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 27 » Свято наближається
17:04
Свято наближається

До святкування Нового року - готові!

     Серед барвистого розмаїття свят найулюбленішими є різдвяно-новорічні. Їх можна вважати справжньою окрасою у вінку свят нашого народу, які із нетерпінням очікують і завжди ретельно планують. Недаремно ж говорять, що як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш. То чому ж не розпочати святкування Нового року у бібліотеці?

        Білопільська центральна районна та центральна дитяча бібліотеки причепурилися, щоб читачі книгозбірні мали змогу зарядитися позитивом та святковим настроєм і неодмінно завітали до храму книг знову.

                                                   

      Інтер'єри Білопільської центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся замерехтіли гірляндами, новорічними дощиками, сніжинками, серпантином. Переступивши поріг книгозбірні, відвідувачі одразу ж помітять новорічну ялинку, прикрашену іграшками, виготовленими дітьми під час проведених майстер класів.

                                                             

          На вернісажі «Різдвяні янголи добра» можна познайомитись з атрибутами оформлення Нового року, а також старими новорічними листівками.

    

        Не залишить нікого байдужим інсталяція «Біла казка зими», створена користувачами центральної дитячої бібліотеки, на якій представлені новорічні поробки .

   

       Стилізований книжковий годинник оформлений у фойє бібліотеки нагадує про те, що настав час читати. Тут представлені цікаві книги з фонду бібліотеки, які будуть корисні всім, хто готується до зустрічі Нового року і Різдва.

                                                                     

        Будь-яку вподобану книгу - чи різдвяну казку, чи новорічну історію для дорослих, можна взяти додому і тихим зимовим вечором, в колі сім'ї почитати вголос. Ми запрошуємо приєднатися до чарівництва книжкового читання. Почніть Новий рік з книгами !

 

 

Переглядів: 379 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Друзі сайту