Четвер, 28.03.2024, 19:52
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 2 » Профорієнтація
15:45
Профорієнтація

Професії, які потрібні країні

 

        Зустріч за круглим столом «Професії, які потрібні країні» проведено в читальній залі центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл міста.

      Присутні переглянули слайдопрезентацію «Обери собі професію», з якої дізнались, що впливає на вибір професії, як правильно її обрати, орієнтири у світі професій. Присутня на заході провідний фахівець районного центру зайнятості Лідія Кальченко у своєму виступі наголосила на перспективних професіях майбутнього, зокрема: маркетолог, спеціаліст у галузі медицини, біотехнолог, молекулярний дієтолог, логіст, еколог, хімік. Запропонувала присутнім пройти тестування «Пізнай себе: інтроверт чи екстраверт».

                                                

      Соціальний педагог Білопільського вищого професійного училища Альона Наливайко презентувала свій навчальний заклад, розповіла про його історію, матеріально-технічну базу та професії, якими можна оволодіти навчаючись у ньому, прокоментувала слайдопрезентацію «Вас вітає державний навчальний заклад «Білопільське вище професійне училище», відповіла на поставлені питання.

                                           

   Доповненням до заходу стала інформаційна викладка «Майбутнє починається з професії», де представлена інформація про сучасні професії. Бібліотекар юнацької кафедри Інна Васильченко анонсувала навчальні заклади, в яких можна здобути необхідні суспільству професії, підкреслила важливість правильного вибору професії та підвела підсумки заходу, нагадавши формулу вибору професії: «Хочу – можу - треба».

                                           

 

 

Переглядів: 390 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода
Друзі сайту