Четвер, 18.04.2024, 23:30
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 22 » Презентація книг Івана Головченка
10:47
Презентація книг Івана Головченка

Україна понад усе!

 

            Майдан. АТО. Це наша болюча і пекуча рана. Багато написано літературних, музичних, поетичних, мистецьких творів - присвят цим подіям і їх героям. У літературній вітальні Білопільської центральної районної бібліотеки ім.О.Олеся вже неодноразово їх представляли. І ось ще одна. 21 лютого відбулася презентація книг нашого земляка Івана Головченка «Україна понад усе» і «Калейдоскоп відчутого життя». Непереможна сила слова зібрала цього дня у книгозбірні справжніх поціновувачів поезії, яка, мов сталь, загартовує дух.

    

        Підбірка поетичних творів «Україна понад усе» Івана Головченка, як жодна інша, патріотична, сповнена болю, жалю і гордості. Вона оспівує героїзм, мужність воїнів АТО, їхню щирість, любов до нації і народу України, славить патріотизм та відданість землі, де народилися і живемо.

           А книга «Калейдоскоп відчутого життя» - це не лише пошук самого себе, це вічні роздуми кожного з нас над сенсом життя і творчості. У ній душа поета відкрита для добра, наповнена щедрістю осені, надіями і мріями весни. Серце відкрите для любові, що випромінює добро. Ця людина, наділена щедрою добротою і талантом, людина, серце якої зберегло щирість і самовідданість юності, помножену на досвід прожитих років.

                                                                     

       Іван Петрович порадував присутніх своїми літературно-музичними монологами, сповненими тривоги за долю рідної країни. І кожен мав змогу переконатися у справжності і непідробності почуттів поета. Цього дня вірші Івана Головченка лунали не лише з уст самого автора, а й бібліотекарів.

   

      Привітати Івана Петровича з виходом нових збірок завітали заступник голови Білопільської районної державної адміністрації О.В.Нестерович, заступник голови Білопільської районної ради В.І.Відуєв, начальник відділу культури і туризму Білопільської РДА С.В. Лукова. Очільники району не лише подякували за цікаву розповідь і виховну роботу серед дітей та молоді району, а й наголосили на важливості популяризації його творчості.

                                                  

     Привітали Івана Головченка і його колеги по перу, члени літературного обєднання «Вир» Галина Чепуренко та Сергій Надубов. Вони побажали автору ще багато років життя, творчої наснаги, плідної праці, написання нових звучних, яскравих творів.

                                                 

    Впевнені, що після цієї зустрічі всі присутні візьмуть у бібліотеці книги Івана Головченка та порекомендують їх прочитати своїм знайомим та друзям.

                                                        

 

    Висловлюємо подяку за співпрацю сектору молоді та спорту Білопільської районної державної адміністрації!

 

 

 

Переглядів: 392 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода
Друзі сайту