Четвер, 28.03.2024, 21:36
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 29 » Посвята в читачі
16:17
Посвята в читачі

         В Улянівці першачків посвятили в читачі

         Нещодавно Улянівська дитяча бібліотека радо відкрила свої двері для юних першокласників, офіційно посвятивши їх у читачі.

              Восени двадцять двоє веселих дітлахів вперше переступили поріг школи, відкривши двері в чудову і неосяжну країну Знань. За цей час всі вже вивчили абетку, освоїли Буквар, навчилися читати і писати. Приємно, що для більшості першачків дорога до бібліотеки була вже добре знайомою.

                                                

           На святі малят зустрічала ведуча та її помічник - друг усіх першокласників – Буквар. Крім того, до бібліотеки завітала могутня чарівниця – Королева Книга. Вона передала дітям вітальні телеграми від казкових героїв, які забули поставити під ними свої підписи. Тож дітлахи разом відгадували, хто ж саме надіслав їм вітання. Діти так захопилися відгадуванням, що й не помітили, як на свято завітав ще один казковий герой – Незнайко, який, як зясувалося, не вміє читати, а вміє лише складати безглузді вірші. Отож учні показали йому, як вони вміють розгадувати віршовані загадки і люблять читати книжки. А щоб перевірити, як добре діти знають українські народні казки та їх героїв, на свято прилетіла Баба Яга. Вона загадала дітям складне завдання – правильно зібрати книжки, у яких розсипалися сторінки. З цим завданням всі діти напрочуд швидко впоралися.

    

             Проте на цьому випробування не скінчилися. Королева Книга забажала дізнатися, чи вміють учні правильно користуватися книгою. Вона запропонувала всім подивитися мультфільм «Грицеві книжки» за мотивами вірша російського письменника С.Я.Маршака «Гришкины книжки». Після перегляду мультфільму діти разом з Королевою Книгою повторили правила користування книгою, дали обіцянку справжнього читача.

       Наприкінці свята бібліотекар дитячої бібліотеки Лисенко С.В. розповіла всім присутнім про бібліотеку, правила поводження в бібліотеці та подарувала кожному учню на згадку про свято книжечку і побажала бути активними читачами бібліотеки.

Переглядів: 351 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Друзі сайту