П`ятниця, 19.04.2024, 00:25
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 3 » Нарада бібліотечних працівників району
14:26
Нарада бібліотечних працівників району

Радяться бібліотекарі

      Традиційно на початку місяця в Білопільській центральній районній бібліотеці імені О.Олеся відбулася чергова нарада бібліотечних працівників району. Відкрила нараду та ознайомила з її планом директор ЦРБ Галина Маценко. Вона акцентувала увагу присутніх бібліотекарів на знаменних і пам’ятних датах травня, наголосила на необхідності проведення заходів з національно-патріотичного виховання, ознайомила з новими регламентуючими документами, нагадала про благоустрій територій.

                                         

      Завідуюча відділом організаційно-методичної та довідково-бібліографічної роботи Н.В.Клепальська провела аналіз роботи бібліотек у І кварталі 2019 року, зупинилася на основних аспектах діяльності у ІІ кварталі та провела професійний діалог «Обговорення актуальних питань бібліотечної роботи», акцентувавши увагу присутніх на важливості постійного вдосконалення своєї майстерності.

    

     Про досвід, пошук та проблеми, пов’язані з універсальною десятковою класифікацією (УДК) у процесах опрацювання бібліотечних фондів, його розстановці, облікових процесах і відповідній документації зупинилася у своєму виступі завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Н.М.Моргун.

      Про сучасні тенденції в організації літнього відпочинку дітей розповіла заступник директора по роботі з дітьми Олена Литвиненко.

   

      Хвилинку нестандартних пропозицій «Вивчаємо. Рекомендуємо» підготувала та провела методист Ю.Ю.Бутенко. Вона надала методичні рекомендації у підготовці та проведенні Всеукраїнського дня вишиванки, зробила бібліотекарям підбірку сценаріїв проведення свята, надала цікаві відеоматеріали, що допоможуть їм у роботі.

   

      Г.В.Маценко підвела підсумки наради та побажала бібліотечним працівникам плідної творчої праці, успішного виконання поставлених завдань.

Переглядів: 565 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту