Середа, 24.04.2024, 12:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 17 » До Дня матері
12:39
До Дня матері

          Зі святом, матусю, моя!

        Ця жінка відіграє вирішальну роль в житті кожного з нас. Вона любить свою дитину безумовною і постійною любов’ю, а в її бездонному серці завжди знайдеться місце прощення і розуміння. Ім’я цієї жінки – мама.

        14 травня вся Україна відзначала одне з найзворушливіших свят – День матері. Не могли залишитися осторонь у його святкуванні і бібліотеки району.

       Працівники центральної районної бібліотеки спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштували спілкування за кавою «Мама – це любов, вона дарує людству вічність». На захід завітали: заступник голови Білопільської районної державної адміністрації О.В.Нестерович, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.В.Лустенко, прийомні сім’ї Грищенків (м.Ворожба) та Герасимчуків (с.Ганнівка-Вирівська). Працівники відділу обслуговування підготували літературно-музичну композицію про матерів-берегинь сімейного вогнища. У виконанні бібліотекарів лунали вірші українських поетів про матір у музичному супроводі.

                     

                                                                          

       Супрунівська сільська бібліотека спільно з будинком культури провели літературно-музичне свято «Величне і прекрасне слово мати! Від неї все на світі! Навіть світ...!». Бібліотекар розповіла про історію та традиції святкування Дня Матері в Україні та європейських країнах, презентувала тематичну виставку «Довіку матінку шануйте, свій найсвятіший оберіг». Для найрідніших людей - мам, лунали слова привітань та найщиріших побажань. У виконанні учасників художньої самодіяльності (Анастасії Глуходід, дуету у складі Ольги Твердохліб та Дарії Кісіль, жіночого вокального ансамблю "Чарівниця") звучали пісні про найрідніших. Вірші про мам та бабусь читали Євген Вірченко, Галина Білоног, Анастасія Глуходід, Софія Боровик. Запальним гумором порадував Євген Вірченко.

                                                                     

                                                                   

 

Переглядів: 338 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Друзі сайту