Четвер, 25.04.2024, 06:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 14 » День Святого Валентина
16:17
День Святого Валентина

День закоханих з книгою

        Незважаючи на те, що лютий - місяць холодний та морозний, ми все ж любимо його за світле та чарівне свято всіх закоханих - День святого Валентина. Добре, що окрім традиційних дня «першого поцілунку», дня «початку відносин» й дня весілля є ще одна дата, коли можна згадати, «як усе було» і помріяти, «як усе буде» тільки удвох. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

          У День святого Валентина в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок. Тож, Білопільська центральна районна бібліотека ім.О.Олеся та центральна дитяча бібліотека просто не могли оминути своєю увагою цих свят. Саме під знаком кохання пройшла акція «Подаруй бібліотеці книгу». Вдячні користувачі і співробітники бібліотеки, любителі читання подарували в цей день близько 40 книг. Переважали книги сучасних українських авторів, дитяча література.

   

                                                          

     До Дня Святого Валентина у центральній дитячій бібліотеці працювала творча майстерня «Створюємо чарівні валентинки». Школярі разом з бібліотекарями виготовляли привітальні листівки з найкращими побажаннями, використовуючи кольоровий папір, тканину, стрічки. Дітлахи дарували свої валентинки всім користувачам книгозбірні, а також прикрасили ними вікна бібліотеки.

   

      «Родзинкою» бібліотечного Дня закоханих стало «Побачення з книгою «наосліп». Бібліотекарі зробили добірку найзахоплюючих книг про кохання і загорнули їх у папір. Вибравши книгу «наосліп», читач лише вдома матиме змогу дізнатися про свій вибір і тим самим влаштує собі незабутнє книжкове побачення.

                             

                                                   

      Білопільська центральна районна бібліотека ім.О.Олеся щиро вітає всіх своїх читачів з Днем закоханих! Кохайте та будьте коханими! Нехай це світле, прекрасне почуття супроводжує вас кожну хвилину життя!

Переглядів: 594 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода
Друзі сайту