Вівторок, 23.04.2024, 10:52
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 20 » День Святого Миколая
08:48
День Святого Миколая

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ, ПОДАРУНКИ НЕСЕ

       Традиційною стала благодійна бібліотечна акція клубу «Жіночі розмови » центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся та дитячої бібліотеки у дитячому відділенні Білопільської центральної районної лікарні. Від бібліотечного клубу «Жіночі розмови» з привітальним словом до присутніх звернулася М.А.Ворошило, яка привітала всіх зі святом, побажала міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди, здійснення найзаповітніших мрій. Уже одинадцять рік поспіль бібліотечні працівники влаштовують дітям, які знаходяться на лікуванні незвичайне свято з казковими персонажами Мишкою-норушкою, Котиком-лапчиком, чарівною Зимою. Справжнім дивом для учасників стала поява головного героя цього дійства Святого Миколая.

    

                                                       

     Казкові герої запрошували у новорічний хоровод діток та їх батьків. З великим задоволення всі приєднувались до новорічних розваг навколо святкової ялинки та ігрової програми. Діти розповідали вірші, співали пісні, танцювали і все це для Святого Миколая, який щедро роздавав солодкі подарунки із своєї торбинки та бажав малечі в першу чергу міцного здоров´я.

        Також Святий Миколай привітав дружній колектив дитячого відділення на чолі з Романом Івановичем Мельником, подякував їм за їх нелегку щоденну працю. Цьогоріч відділення отримало в подарунок настільні ігри-пазли та дитячі журнали.

                                                   

         А ще працівники центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся завітали до Білопільського районного територіального центру соціального обслуговування, де відбулися народознавчі посиденьки «Ой, хто, хто Миколая любить…». Бібліотекарі розповіли про день Святого Миколая - одне із найбільш шанованих християнських свят, відвідувачі центру дізнались перекази та народні легенди про Святого Миколая. Театралізоване дійство дуже сподобалося присутнім, які порадували Святого Миколая піснями, віршами та танком, а в подарунок отримали солодощі.

                                                          

Переглядів: 336 | Додав: BRB | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Друзі сайту