Середа, 24.04.2024, 20:49
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 03

Радяться бібліотекарі

      Традиційно на початку місяця в Білопільській центральній районній бібліотеці імені О.Олеся відбулася чергова нарада бібліотечних працівників району. Відкрила нараду та ознайомила з її планом директор ЦРБ Галина Маценко. Вона акцентувала увагу присутніх бібліотекарів на знаменних і пам’ятних датах травня, наголосила на необхідності проведення заходів з національно-патріотичного виховання, ознайомила з новими регламентуючими документами, нагадала про благоустрій територій.

                                         

      Завідуюча відділом організаційно-методичної та довідково-бібліографічної роботи Н.В.Клепальська провела аналіз роботи бібліотек у І кварталі 2019 року, зупинилася на основних аспектах діяльності у ІІ кварталі та провела професійний діалог «Обговорення актуальних питань бібліотечної роботи», акцентувавши увагу присутніх на важливості постійного вдосконалення своєї майстерності.

    

     Про досвід, пошук та проблеми, пов’язані з універсальною десятковою класифікацією (УДК) у процесах опрацювання бібліотечних фондів, його розстановці, облікових процесах і відповідній документації зупинилася у своєму виступі завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Н.М.Моргун.

      Про сучасні тенденції в організації літнього відпочинку дітей розповіла заступник директора по роботі з дітьми Олена Литвиненко.

   

      Хвилинку нестандартних пропозицій «Вивчаємо. Рекомендуємо» підготувала та провела методист Ю.Ю.Бутенко. Вона надала методичні рекомендації у підготовці та проведенні Всеукраїнського дня вишиванки, зробила бібліотекарям підбірку сценаріїв проведення свята, надала цікаві відеоматеріали, що допоможуть їм у роботі.

   

      Г.В.Маценко підвела підсумки наради та побажала бібліотечним працівникам плідної творчої праці, успішного виконання поставлених завдань.

Переглядів: 568 | Додав: BRB | Дата: 03.05.2019

Є така професія - поліцейський

      Днями в читальній залі центральної районної бібліотеки ім. О.Олеся в рамках профорієнтаційної роботи бібліотекарем юнацької кафедри Інною Васильченко для учнів старших класів шкіл міста була підготовлена презентація професій «Є така професія – поліцейський».

      Бібліотекар розповіла старшокласникам про професію поліцейського, зазначивши, що це важка, але надзвичайно потрібна професія, оскільки завдання правоохоронців підтримувати належний порядок в державі, захищати права та свободи її громадян. На захід до школярів завітали провідний фахівець Білопільського центру занятості Лідія Кальченко, працівники правоохоронних органів - інспектор з ювенальної привенції Білопільського відділення поліції І.А.Сайко та інспектор з кадрового забезпечення Білопільського відділення поліції О.С.Чередніченко.

                                   

      Лідія Михайлівна Кальченко у своєму виступі зорієнтувала присутніх щодо вдалого вибору професії, наголосила на особливостях професії поліцейського, визначила її переваги і труднощі. Оксана Сергіївна Чередніченко представила до уваги молоді матеріал про вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України, що випускають поліцейських різних підрозділів. роздала профорієнтаційні брошури, оголосила вакантні посади Білопільського відділу поліції. Ірина Анатоліївна Сайко в своєму виступі ознайомила присутніх з вимогами до професії поліцейського, посадовими обов’язками, відповідальністю, повноваженнями, професійними навичками і вміннями. Цікавою для присутніх стала демонстрація амуніції поліцейського серед яких були каска, бронежилет, кайданки, гумовий кийок та інше, всі бажаючі мали змогу роздивитись та приміряти ці речі.

       

                                                                

      У ході заходу демонструвались відеоролики «Професія поліцейського – це мій вибір» та «Дільничний поліцейський - це не просто професія, а спосіб життя». Доповненням до заходу була інформаційна викладка «Професії, які потрібні нашій країні».

                                      

Переглядів: 488 | Додав: BRB | Дата: 03.05.2019

Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Друзі сайту