Субота, 20.04.2024, 11:02
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 14

ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ

     У Білопільській центральній районній бібліотеці ім.О.Олеся вже стало доброю традицією 14 лютого відзначати не лише День закоханих, а й Міжнародний день дарування книг. Другий рік поспіль напередодні цього свята стартує акція "Подаруй бібліотеці книгу". дарувати книги бібліотеці. Цьогоріч вияв благодійності наших користувачів був надзвичайно активним.
       З 8 по 14 лютого жителями міста та району було подаровано понад 350 книг. Серед дарувальників: Ангеліна Борисівна Желдакова - постійна наша читачка, вчитель-пенсіонер, яка подарувала більшу частину своєї домашньої бібліотеки, а це - більше 100 книг, за що їй особлива шана. Хочемо особливо відзначити родину Середенків. Це Олександр Миколайович та його донька Поліна, які мають велику домашню книжкову колекцію. Серед подарованих – книги Пилипа Ванденберга (16 примирників, які вийшли у видавництві «Клуб сімейного дозвілля») та інші. Близько 30 «любовних романів» подарувала Валентина Григорівна Мазур. Приємною несподіванкою став подарунок від працівника дитячої музичної школи Любові Сергіївни Тесленко,  яка подарувала книги сучасних авторів. Понад 60 примірників отримали в подарунок від нашого активного читача Віталія Петровича Бурковського.          Книжковими меценатами стали також і  житель села Ганнівка-Вирівська Віктор Іванович Кулак  та мешканка села Піски Буринського району Галина Миколаївна Усенко.

                

                  
     У цей день не стояли осторонь і працівники культури. Дуже вдячні І.В.Даценко, О.М.Боровик, Г.В.Маценко, Н.В.Клепальській, Н.А.Цукан. Вони подарували книги сучасних авторів – Люко Дашвар, Дари Корній, Наді Винк, Надіі Гуменюк та зарубіжних письменників, твори яких цікавлять сучасну молодь.

              

                                                               
         Редактор районного радіомовлення «Вир» Надія Олександрівна Сазонова подарувала 3-х томне видання Жорж Санд, класика зарубіжної літератури.
         Передати книгу в дар бібліотеці - значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки. Ми вдячні всім за безцінні дарунки та добру справу.
       Шановні друзі! Повідомляємо, що бібліотека проводить постійно діючу акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Приєднуйтесь до акції! Добрі справи робити приємно! Приєднайтеся також, до буккросингу, організованого у фойє районної бібліотеки. Він діє за принципом «прочитав – передай іншому». Залиште свою прочитану книгу на книжковій полиці і взамін візьміть книгу, яка вас зацікавила.

Переглядів: 705 | Додав: BRB | Дата: 14.02.2019

ЧЕКАЄМО ВАС!

     Флеш-моб «Чекаємо Вас» на підтримку українських моряків, захоплених агресором у Чорному морі проведено юними користувачами Білопільської центральної бібліотеки для дітей. Серед захоплених у полон моряків знаходиться уродженець села Глазове Шосткинського району, командир малого броньованого артилерійського катера «Нікополь», старший лейтенант Військово-Морських Сил ЗСУ Небелиця Богдан Павлович.
       Пам’ятаємо! Пишаємося! Чекаємо Вас!

 

                                     

Переглядів: 490 | Додав: BRB | Дата: 14.02.2019

Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода
Друзі сайту