П`ятниця, 19.04.2024, 06:20
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Опитування
Як часто ви відвідуєте бібліотеку?
Всього відповідей: 50
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Вересень » 13

«Лови/Love»

12 вересня 2018 року в Білопільській центральній районній бібліотеці ім. О.Олеся відбулась літературна зустріч з поетом, членом Національної спілки письменників України Миколою Гриценком. Талановитий поет, визнаний метр поезії, прози та публіцистики, член Національної спілки письменників України Микола Семенович Гриценко дарував білопільцям чарівну магію своєї поезії.

Микола Гриценко - Заслужений діяч мистецтв України, лауреат премії імені Леоніда Глібова, Всеукраїнської літературної премії імені Олександра Олеся, Міжнародних літературних премій імені Івана Кошелівця та Григорія Сковороди «Сад божественних пісень», лауреат Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов».

Талановитий поет народився на Недригайлівщині, тож його життя і творчість нерозривно пов’язана із Сумщиною, з рідним краєм. Микола Гриценко є автором низки книг прози, поезії та публіцистики. В його доробку 10 виданих книжок. Він також є автором тексту гімну міста Суми, популярних пісень, що стали лауреатами пісенних Всеукраїнських фестивалів «Пісня року»: «Сумська мелодія», «Дві долі», «Юності пора» та інших.

У різні роки був співкоординатором та головою журі Всеукраїнських літературних конкурсів «Коронація слова» та «Золотий лелека». З 2012 року і до нині - президент благодійної організації "Фонд сприяння ініціативам газети «День».

У літературній вітальні бібліотеки Микола Семенович презентував свою нову збірку любовної поезій «Лови/Love», яка хвилювала своєю ніжністю та чарівністю. Особливого звучання їм надали і музичні твори у виконанні викладача дитячої музичної школи Жанни Селіної.

                                       

Київського гостя привітали письменник, член Національної спілки письменників Іван Головченко, голова районного літературного об’єднання «Вир» Людмила Калиновська, заступник директора КЗБРР «Білопільська центральна районна бібліотека ім. О.Олеся» Олена Литвиненко. Вони подякували Миколі Семеновичу за чудову зустріч та прекрасні поезії, а він в свою чергу подарував бібліотеці та музею О.Олеся книги. Учасники заходу з цікавістю переглянули тематичну викладку «Не перестану бути молодим», де були представлені твори М. Гриценка, світлини із його особистого і творчого життя, копії документів.

                                 

 

Неймовірний заряд позитиву отримали всі учасники літературної зустрічі, що дозволила доторкнулися до прекрасного, окрилила та вселила надію – любов врятує світ!

 

Переглядів: 327 | Додав: BRB | Дата: 13.09.2018

Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Друзі сайту